DIENSTEN

Onze werkzaamheden bestaan uit het verkopen en installeren van airconditioning en warmtepompen. Ook het verlenen van service en onderhoud aan deze apparatuur vallen onder werkzaamheden. Onze medewerkers staan voor u klaar om u zo snel en correct mogelijk te ondersteunen.
MAAK EEN AFSPRAAK

AIRCONDITIONING

Bijna elke auto wordt er tegenwoordig standaard mee uitgerust, terwijl nog weinig mensen kiezen voor airconditioning thuis. We zitten gemiddeld maar een uurtje per dag in de auto, maar slapen 6 tot 8 uur. Een goede nachtrust zorgt voor een uitgerust gevoel en een goed humeur. Ook mensen met allergieën of astma zijn zeer gebaat met een airconditioning op de slaapkamer. Vraag naar de mogelijkheden!
lees meer

VOOR THUIS OF OP DE ZAAK

Of u nu een airco zoekt voor bij u thuis of op de zaak, valt onder ons takenpakket, hier geldt: “gaat niet, bestaat niet”. 

Vaak lijkt de oplossing ver weg, maar we vinden bijna altijd een weg die leidt naar een optimaal klimaat. Dit mede door de ruime keuze in apparatuur die er op de markt leverbaar is. Daikin, Haier en Mitsubishi wordt het meest door ons geïnstalleerd. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Het leveren van elk ander fabricaat is voor ons geen probleem.

Advies, uitvoering en service

Een prettig klimaat in een werk- en leefruimte ontstaat pas als de temperatuur en luchtvochtigheid goed op elkaar zijn afgestemd. Bij airco draait het niet alleen om koelen en vriezen, maar ook om verwarmen, zuiveren, ventileren en ontvochtigen. 

De begeleiding, assemblage, montage en service is bij Secura Cooling in professionele handen.


DESIGNING

REPARATIE
Heeft u een storing aan uw airconditioning?

 Wij repareren elk merk airconditioner en kunnen bijna altijd elk onderdeel leveren. Ook onderhoud aan uw apparatuur is voor ons geen probleem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie?
Wij komen vrijblijvend bij u langs
GRATIS AFSPRAAK